Industri nyheder

Ved du, hvilket materiale Teardrop Anti-Theft Pull Box er lavet af?

2020-08-24

FordiTeardrop Anti-Theft Pull Boxer en elektrisk indtrækkelig enhed, den bruges hovedsageligt til visning og tyverisikring i supermarkeder og butikker. Derfor skal det have god klæbrighed og lethed, så kunderne kan holde det i deres hænder for at se og forhindre tyveri. Efter intensiv screening opdagede Bestmetal ABS-materialet.


ABS-plast er en slags "hårdt, hårdt og stift" materiale med let tilgængelige råmaterialer, god omfattende ydelse, lav pris og bred vifte af anvendelser. ABS-plast har været meget brugt i maskiner, elektriske, tekstil-, bil-, fly-, skibs- og andre fremstillingsindustrier og kemikalier.


ABS er en terpolymer af acrylonitril, butadien og styren. A står for acrylonitril, B står for butadien, og S står for styren. Efter faktisk brug blev det konstateret, at: ABS-plastrør ikke er modstandsdygtige over for svovlsyrekorrosion og knuses og revner, når de støder på svovlsyre.

Teardrop Anti-Theft Pull Box

På grund af dets tre kompositioner har den god ydeevne; Akrylnitril giver ABS-harpiks kemisk stabilitet, oliebestandighed, vis stivhed og hårdhed; Butadien forbedrer dets sejhed, slag og kulde modstand; Styren giver det gode dielektriske egenskaber og udviser god bearbejdelighed.


Mest ABS er giftfri og uigennemtrængelig for vand, men let gennemtrængelig for vanddamp og har en lav vandabsorptionshastighed. Vandabsorptionshastigheden ved nedsænkning ved stuetemperatur overstiger ikke 1% i et år uden ændringer i fysiske egenskaber. Overfladen på ABS-harpiksprodukter kan poleres, og der kan opnås meget blanke produkter. Det er 3-5 gange stærkere end almindelig plast.


På grund af disse gode egenskaber valgte Best endelig ABS som det vigtigste materiale iTeardrop Anti-Theft Pull Box.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept